Break State

Heldere focus.

Een Haka is zeer geschikt voor de zakelijke markt: Bundel energie en focus en ontdek jullie eigen team-energie! Haka is de meest krachtige teambuilding van dit moment.  

Ik heb de Haka uitgevoerd tijdens mijn practitioner opleiding bij Kaber te Breda. Een krachtig anker waarmee ik me altijd in een onoverwinnelijke staat kan brengen. En uiteraard gun ik jou dat ook!
Een Haka is zeer geschikt voor de zakelijke markt: Bundel energie en focus en ontdek jullie eigen team-energie! Haka is de meest krachtige teambuilding van dit moment. 


Mijn naam is Marco Boeren en sinds 2005 geef ik met veel passie en beleving workshops percussie, djembé emondharmonica. Ik heb de Haka uitgevoerd tijdens mijn practitioner opleiding bij Kaber te Breda. Een krachtig anker waarmee ik me altijd in een onoverwinnelijke staat kan brengen. En uiteraard gun ik jou dat ook!

Geschiedenis Haka.

De Haka, de rituele krijgsdans van de Maori, maakt deel uit van de culturele traditie van Nieuw-Zeeland, maar ook van enkele omliggende eilanden. De dans wordt uitgevoerd door een groep mensen, en heeft als bedoeling om de (Maori-)Goden gunstig te stemmen. Traditioneel werden Haka uitgevoerd ter verwelkoming van andere stammen of om zich op te maken voor veldslagen. Steeds meer mensen raakten en raken bekend met de machtige Maori-dans. Dit komt omdat de dans steeds vaker voor toeristische doeleinden wordt ingezet. Ook heeft de indrukwekkende vertolking door Nieuw-Zeelandse sportteams, en dan met name het rugbyteam, een behoorlijke bijdrage aan geleverd aan de bekendheid van de Haka. 
 

 

 

 


E-mailen
Bellen