Break State

Heldere focus.


Break State is een NLP techniek en kan elementen van humor of verrassing bevatten, en heeft als doel om met een schok de huidige gedachtegang te doorbreken. Ken je die momenten dat een vergadering te lang duurt, je zou dan wel eens geks willen roepen of spontaan willen zingen. De kern van een dergelijke situatie is dat de aandacht van de betrokkenen een focus heeft, die de aandacht, stemming en fysiologie vasthoudt. Op dat moment verleg je deze en doorbreek je de huidige situatie.
Wanneer je Break-State boekt kan je kiezen voor diverse activiteiten. Djembé, Percussie, Haka en Mondharmonica. Je kunt ze dus ook combineren en de deelnemers verassen. Een optimale Break-State dus. Tussendoor zullen we ook kleinere afwisselende energizers uitvoeren. Zo behouden we steeds de frisheid in de groep.


NLP

Tijdens onze workshops zullen we ook elementen van NLP gebruiken. Zoals ankeren, doelen stellen, verbale en non verbale communicatie. Vooral laatstgenoemde zijn erg belangrijk. Met de door ons aangeboden activiteiten zijn deze verschillen zeer leerzaam en leuk om te ervaren.

 

Haka

Een activerende beleving, dat is een Haka workshop: het aanleren en ervaren van Haka, het wereldberoemde fenomeen uit Nieuw Zeeland.

Haka workshops zijn voor iedereen die met een groep mensen een energieke, verbindende en originele workshop wil organiseren.

Voor teambuilding met uw bedrijf of een sportieve activiteit met uw familie of vrienden, alles is mogelijk.

 

Djembé 

Deze Afrikaanse trommel is hét perfecte instrument om van een groep één team te maken. Samen muziek maken zet mensen in beweging. Idéaal voor een energieke teambuilding, bedrijfsuitje, training of ontspannen feestje.


Percussie

Naast de djembé gebruik gemaakt van meerdere instrumenten zoals, shakers, claves, guiro's en handtrommeltjes. Deze workshops  zijn vooral aan te raden bij grotere groepen vanaf 20 personen omdat er dan een mooie harmonie wordt opgezet met meerdere instrumenten. Mondharmonica

Al kan je geen noot lezen en heb je toch altijd al een instrument willen bespelen?  Dan is deze workshop mondharmonica spelen een echte aanrader. In 1,5 uur tijd leer je zelf de leukste (Blues) liedjes te spelen. Een nieuwe mondharmonica is voor iedere deelnemer bij de prijs inbegrepen.E-mailen
Bellen